19.2.15

For 5 år siden...

Var d. 19. en fredag
Lå d. 19. i uge 7 og vi havde vinterferie
Var vejret lidt ligesom i dag

Og alt dette kan jeg huske, som var det i går. Det er nemlig 5 år siden min mor blev fundet død.
Hun er savnet og hun døde alt for tidligt (70 år)!
I morgen får jeg besøg af de to mennesker, der gav mig besked om at hun var død. Det er familie på min fars side. Det glæder jeg mig til!

6 kommentarer:

 1. føler med dig .. en mor vil være savnet resten af ens liv tror jeg min mor er 72 og jeg har sagt til hende at hun mindst skal holde 10 år mere ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også håbet på at hun havde nået mindst den alder hendes forældre blev (85 år). Om ikke andet så bare mine børns konfirmationer. Hun opleve kun Ældstes.
   Jeg håber også du beholder din mor mange mange år endnu.

   Slet
 2. Trist - min mor blev kun 56 og nåede kun at få 3 år med sit første barnebarn. Hun og vi er gået glip af så uendelig meget de sidste 21 år. Knus og tanker til dig i dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tulle!
   Av det var ikke særlig gammel din mor blev. Det Må have været svært. Jeg havde fået mine børn og hun havde mødt dem og de kan alle huske hende, men hos jer er det kun den ældste.
   Knus til dig

   Slet
 3. Det må have været en voldsom oplevelse. Man er aldrig klar til at sige farvel til sine forældre på den måde. Jeg kan godt forstå, at du husker dagen, og at det er rart at dele den med nogen. Knus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det Susanne. Hun var jo ikke syg (efter hvad hun fortalte), så jeg var ikke parat. Det bliver man nok aldrig uanset om man ved det eller ej.
   Tak og knus til dig

   Slet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺