29.10.14

Et månedsspring og lidt til

September er blevet til oktober, vintertid har overtaget fra sommertid og halloween er lige om hjørnet. Meget er gledet forbi siden jeg sidst har været forbi blogget.

I går hyggede Yngste og jeg os med græskarskæring og vi fik disse to banditter ud af det.
Jeg havde lige glemt, at sådan nogle græskar er ret trælse at rense og jeg fik lov til at klare det, Yngste syntes det var lidt svært.


Ellers sidder jeg en del i min stol, med benene oppe. Jeg er stadig sygemeldt og uden diagnose, men jeg kan da håbe, at de til sidst enten får det til at forsvinde eller også finder et navn til det.
Lige nu er jeg i binyrebarkhormon behandling. Fik min anden sprøjte i dag. Håber den holder længere og gavner lidt mere.

Og jeg hækler. Lige nu syntes jeg bedst om at hækle. Mit bilprojekt (et hækletøj, som jeg har haft i bilen) er kommet ind i en ny fase. Det pink/orange/laks garn er fra Netto, deres strømpegarn (partivarer). De sidste to gange de har haft det, har  lige 'min' farvekombi ikke været i mellem, så jeg har måtte finde på noget og det er så blevet til Bumbo strømpegarn i sort, som ledsager.


Jeg er også begyndt på african flower hexagoner, der nu får lov at hvile lidt, da jeg ikke rigtig har kunne koncentrerer mig om det. Når de lyse timer kommer igen, så kan det være der sker noget igen.


Og så er ishockeysæsonen oppe at køre igen. Vi har været til både cups og kampe og der er en del træning også. 
Yngste er målmand på hans eget hold U9 rød, men giver et nap med til træning på U11, som indimellem mangler målmænd.
Så de kolde øjeblikke er tilbage i vores hverdag ;0)

Lige inden udekamp i Gladsaxe. 

4 kommentarer:

 1. Her er der også iskoldt øjeblik. Det var da jeg opdagede is på bilen. Altså.....
  Jeres græskar er flotte. Jeg er bagud, men må se at få lavet et til weekenden, for hele familien kommer til fejring af ældste.
  God bedring med benet. Det må da snart få en ende.

  SvarSlet
 2. Det der kolde vejr er da også kommet meget pludseligt (selvom de har nævnt i vejrudsigten...) og det bliver nok ikke bedre de næste måneder.
  Gærskarene er Yngstes plagen der gjorde at de kom med hjem. De er da vild hyggelige at have stående, men jeg er ikke så vild med at rense dem ;0)
  Og tak Susanne, jeg håber også de snart har fået bugt med det skidt i anklen.

  SvarSlet
 3. Ja her går tiden også så hurtigt - med to hunde i huset er der nok at lave hele tiden, gåture, aktivering, træning, støvsugning - og mere støvsugning og gulvvask :D :D Håber du har det godt bortset fra problemerne med foden (eller er det knæet?) Jeg hækler også tæppe - og strikker strømper. Jeg vil i gang med en sommerkjole men skal lige have købt garnet når jeg har bestemt mig for farven. Skøn november måned til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes den flyver!
   Selvom jeg ikke syntes der sker så meget, så er dagen gået sådan BOM.
   Her er det ikke støvsugning og gulvvask der er mest af, men vasketøj! Kors hvor kan 5 mennesker producerer meget!!!
   Strømper er jeg ikke gået i gang med, da jeg ikke kan finde ud af det, men jeg hækler ret meget. Lige nu syntes jeg det er så hyggeligt, men det er ikke så let at hækle mens jeg ser TV, der fungerer strikketøjet bedre.
   Ud over anklen, som er længe om at blive god, så går det fint. Har dog lige fået at vide at jeg ikke kan få sygedagpenge mere fra d.1. december, da de mener jeg er arbejdsdygtig igen...
   Men lige ud over det, så skal jeg bare igang med at blogge lidt igen :0)

   Slet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺