4.8.14

Ferieminder

3 uger fløj afsted, 3 uger hvor familien holdt ferie og jeg hyggede med dem.

Der  var ingen planer, for feriebudgettet hænger i bryggerset og sørger for varmt vand i hanerne og varme i huset til vinter ;0)

Vi var dog så heldige, at vores venner ringede i første uge og inviterede os ned i et par dage i deres sommerhus, sammen med dem. Så onsdag til fredag i 1. uge var vi i Marielyst. Vejret var ikke det bedste de dage, men vi kan nu hygge med vennerne, så det gjorde ikke så meget. Træet nedenfor, som jeg ikke fik et retfærdigt billed af, står på Kirkepladsen i Nykøbing Falster. Det er ret stort, har en flot facon og så er der plantet røde blomster under det. Det så så fint ud.Yngste fik en lektion i træers alder en af dagene. Der lå disse gigantiske bunker ophugget træ i Rude skov og vi studerede og blev enig om at det krævede tålmodighed at finde den rette alder til et tykt træ!


Vi har ikke klaget over vejret før nu, for der har været mange strandaftner og Yngste er blevet en rigtig vandhund.


En dag tog vi på tur og endte i Knurrenborg Vang. Her er en skov og inde i skoven er der lavet en motionsbane/naturlegeplads. Her hyggede Yngste sig i den stegende hede med at klatre, gynge, kravle.


Og så var vi da også i mit yndlingsvarehus! Frøkenen skulle have ny madras til sin seng og i ferien tog vi på inspektion. Efterfølgende har vi købt og hun sover nu som en drøm :0)


Og sidst, men ikke mindst har vi hygget med is i mange udgaver. Ingen strandtur uden en is (mener Gemal og unger) ;0)


Nu er resten af børnenes ferie ved at være ovre. Der er bare 6 dage tilbage :0)

4 kommentarer:

 1. Lyder som en god og hyggelig ferie. :-)

  SvarSlet
 2. Ja - hvad er det lige, der sker med de ferieuger. De går dobbelt så hurtigt som alle andre uger. Det glæder mig, at I har nydt. Heldigvis har sommeren været skøn, og det har absolut ikke været noget savn ikke at kunne flyve sydpå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Susanne :0) Både ugen før og efter en ferie føles længere end de 3 ferieuger ;0D
   Når sommeren er som den danske i år, så er en tur sydpå ikke nødvendigt. Men en lille tur væk fra det daglige er en lise for sjælen.

   Slet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺