9.12.10

Pas på... sne

Jeg var altså nød til at fotografere vejen jeg færdes på, da jeg gik hjem fra jobbet i dag.

Jeg bor i en kommune og arbejder i nabokommunen og der er godt nok forskel på deres rydning af cykelstierne...

Her står jeg i nabokommunen og ser ind i min hjemkommune...

6 kommentarer:

 1. Utroligt at der er den forskel - det kan da tydeligt ses på dit billede.

  SvarSlet
 2. Anette - Ja siden den første sne, har vores kommune ikke været helt på dupperne. De salter godt nok, men det hjælper ikke det vilde. Så jeg går til og fra jobbet. Det tager også kun ca 15 min længere end når jeg cykler.

  SvarSlet
 3. Ha, sådan er det også på vej til mit arbejde, der er lange stykker der ikke er ryddet og lige pludseligt er der både fejet og saltet...Ja hvad skal man sige???...God fredag til dig og pas på derude..

  SvarSlet
 4. Det samme sker, når jeg kommer fra de snedækkede nordfynske veje og krydser grænsen til Odense. Men det er værre, når det er cykelstierne. Skam jer!!

  SvarSlet
 5. Haha, der var kommunegrænsen - ja, det er meget tankevækkende :-) Jeg så det samme i går, da jeg kørte mod Hillerød. I Halsnæs var vejen spejlblank af is, men i nabokommunen var vejen ren og fin.
  Klem og god fredag til dig, Kari!

  SvarSlet
 6. Rejen - Jeg tror det er rigtig mange steder det ser sådan ud. Så jeg r glad for at det kun tager ca. 20 min at gå :0)
  God aften og take care!
  ___

  Lavendel - Det er vel også snart slut, for salt er vist ved at være en mangelvare. Det der er værre er, at de glemmer cyklestierne, for kommunalpolitikerne kommer jo til arbejde i bil...
  ___

  Madame - Desværre smitter det den forkerte vej, altså dem der rydder pænt stopper og de andre fortsætte bare i samme med ikke at gøre så meget mere. Men det er jo dejligt at alligevel med noget sne :0)
  Klem og rigtig god fredag til dig!

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺