10.7.10

Bakketur

Så blev det endelig lørdag og om nogle timer smutter vi på Dyrehavsbakken.
En god tradition, vi har fået op og stå. Det er 7. eller 8. gang mødes der, til en helt dag med forlystelser, mad og hyggelig samvær (som det nu kan lade sig gøre, på et sted med mange mennesker).

Vi mødes her kl. 13 og så går det ellers der ud af til kl. 17.30, hvor der er bestilt bord på Staldknægten. Vi prøver en ny restaurant hvert år og de sidste par år, har der også været krav om, at der skal serveres vegetarmad, da der er en vegetar med. Og så er der en del spisesteder der ikke kan bruges, med mindre de unge mennesker (halvdelen af selskabet) selv finder et sted, hvor de kan spise (nachos med tilbehør som er hofspise blandt dem).

I aften, inden vi smutter hjem, finder vi et træ i skoven og der nyder vi en kop kaffe/te/saftevand og en bid kage og ønsker hinanden god ferie.

Og så skal vi bare gennem en søndag og have overstået 5 arbejdsdage og har jeg/vi ferie!!

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt - hav en rigtig god dag!

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur, håber ikke varmen bliver for slem. Det er i hvert fald dejligt, at vejret er med jer.

  Knus

  SvarSlet
 3. Mon ikke i får en skøn lørdag. Håber ikke det bliver alt for varmt. Her er 27 gr udenfor lige nu - pyh... Vi skal grille til frokost sammen med min mands søskende. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Knus og god lørdag

  SvarSlet
 4. Lavendel - Tak :0)
  ___

  Fru E - Tak. Jeg håber det ikke bliver FOR varmt, men sol og varme er bedre end regn (og DET har vi prøvet!! stod i stænger ;)
  Knus!
  ___

  Anette - Jo, det tror jeg! Det bliver HOT, men så må vi trække i skoven. Der er mange svalende træer ;0)
  Rigtig god lørdag og hyggelig grillfrokost!
  Knus!

  SvarSlet
 5. Det lyder som en hyggelig tradition :-)

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det som en skøn tradition,men varm bliver det jo nok,men det køler nok lidt af til aften, når i siden under træernes kroner og ønske hinanden en god ferie.

  SvarSlet
 7. Losarinas mor - Det er en rigtig hyggelig traditin :0)
  ___

  Kom så igang - Det blev varmt og skoven blev indtaget. ved 8-tiden blev det lidt køligere, men der var vi helt færdige og kl. 21.15 sagde vi alle sammen farvel og gik ud til vores biler.

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺