1.11.09

Puder til en sengJeg kan, når det slår mig, godt være kreativ. Desværre er der ind i mellem langt imellem.

Men for et par uger siden fik jeg taget mig sammen og fik lavet de puder til Frøkenen's seng, som vi købte stof til for lidt over 2 år siden...
Det er blevet til 2 lange puder og 2 små. Men til hendes seng, kræves der vist lidt flere. Så jeg vil se, om jeg kan få købt noget stof, der kan matche det blomstrede og få syet nogle flere.
Men her er begyndelsen da :0)

7 kommentarer:

 1. Fine puder...kender godt den der med købt stof, der får lov til at 'gære' godt og grundigt. Tror bare ikke, det opfører sig som vin, der bliver bedre med årene...:-)))
  Har selv noget (en del) stof indkøbt til pudemageri for nogle år siden....

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Gittemay - Stof bliver nok ikke bedre, som vin gør, til gengæld er der er store chancer for, at det enten går af mode eller man har skiftet farver i mellemtiden ;0)
  God søndag

  SvarSlet
 3. Rigtig søde puder du har lavet, er der ikke et ordsprog der heder "bedre sendt end aldrig"

  SvarSlet
 4. Fine puder.
  Jeg købte engang gardinstof til en af mine døtre, men fik dem aldrig syet..

  SvarSlet
 5. Kom så igang - Tak og ordsproget kan ikke passe bedre på mig ;)
  ___

  Margith - Den har jeg også været på. Det var til Ældste og siden er stoffet blevet brugt til en masse andet. Sidenhen er der så kommet en dreng til her i familien... ;)

  SvarSlet
 6. Rigtig fine puder:-))))) Hvor køber du stof? Bare lidt nysgerrig, da jeg godt selv kunne tænke mig at sy nogle puder til sofaen eller børnenes værelser, og jeg er ikke millionær.

  SvarSlet
 7. Gitte - Stoffet købte jeg for 2 år siden i Stof of Stil.
  Det var ikke særlig dyrt, men se om du kan finde rester i gardinforretninger, måske Jysk eller stof200. Der er for øjeblikket mange gode eksemlper på sjove, pæne finurlige puder.

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺