7.11.09

Mens vi venter...

Ku' vi lige så godt...

  • 1 liter sødmælk, købt til formålet
  • 125 g grødris (Madame mindede mig lige om dem, Tak)
  • Vaniliestang
  • ½ liter piskefløde, overskud fra i lørdags, med holdbarhed til i dag
  • 1 god håndfuld smuttede mandler
  • Lidt sukker
Det er vores dessert i aften og vi elsker det!



I aften luner vi lige saucen :)

10 kommentarer:

  1. Har du ikke glemt risene Kari - for jeg gætter på at det er risalamande? Ja, det smager skønt!

    Ha' en dejlig aften!

    SvarSlet
  2. Madame - Tak og ja da til både ris og á la manden :)

    SvarSlet
  3. Ohh alt for tidlig jul :o) Siger hende der æder pebernødder som fik hun penge for det ;o)

    Kram

    SvarSlet
  4. Fru E - Jamen så kalder vi det da bare risi frutti :)
    Pebernødderne er gså kommet inden for vores 4 vægge ;)

    Knus

    SvarSlet
  5. Vi får risengrød hver mandag og i onsdags den første ris a'la mande i år, lavet af Bellamin :o)

    SvarSlet
  6. Håber det smagte ;-) .
    Selv skal jeg ikke have risalamande før den 24. december ;-).

    SvarSlet
  7. Mette b - Det kan jeg bare ikke få Gemalen til at spise, så en gang imellem får ungerne en portion risengrød til forret og så laver vi ris á la mande.
    Igår var vores første gang hjemmelavet. I sidste uge overgav jeg mig til Frøkenens plagen og købte industriproduceret.
    ___

    Bente - Det smagte fint :0)
    Der findes nogle,som godt kan vente og dem er vi ikke iblandt ;0)

    SvarSlet
  8. Mums er der mere tilbage? Her i huset bliver dette hurtigt spist. Desværre har vi flere der ikke kan tåle mælk eller nødder og så er ris a la mande ikke det helt store hit, men herligt, det smager det :-))

    SvarSlet
  9. Det er bare den bedste dessert man kan få.

    SvarSlet
  10. Laura - En lille smule, men ikke meget!
    Øv da! det er da ærgerligt med alt den allergi.
    Jeg kan ikke rigtig tåle mandler mere, så det er nok også et spørgsmål om tid, inden der skal laves 2 forskellige skåle her i huset.
    Og ja det smager herligt!
    ___

    Kom så igang - Det må jeg give dig ret i. Vi spiser det fra omkring november til engang i mart/april. Minimum en gang hver 3 uge.

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺