25.6.09

Translokation

Så er skolegangen på den lokale folkeskole slut for Ældste.

I går aftes kl. 17, mødtes vi med resten af 9.C med forældre og søskende til en hyggelig fællesspisning. Der var "diasshow" som kørte i baggrunden, med billeder af poderne fra børnehaveklassen til og med sidste skoledag. der var lavet blå bog, som de brugte megen tid på at læse og grine af. Lærerne havde sørget for underholdning; sammenklip af videooptagelser af ungerne og sang. Dansklæren have lavet en billedcollage, printet ud i antallet af elever og så skulle de signere alle billeder og som så fik et med hjem som minde.

Kl. 19.30 samledes vi med familier og elever fra den anden 9. klasse og der var underholdning med skolens kor og bagefter af en af de hotte lærer (fandt jeg ud af ;).

Skoleinspektøren holdt en tale og så blev beviser og roser delt ud.

En stor flok meget glade elever samledes så og tog til stranden, da vi andre tog hjem.
Så nu er der sommerferie for en i familien.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som den dejligste skoleafslutning med alle de sjove påfund!
  Der er nok en ung, der nu nyder at have sommerferie :-)

  SvarSlet
 2. Sad du ikke med den der mærkelige følelse af, at det slet ikke kunne passe, at dit barn allerede var færdig med folkeskolen? Sådan havde jeg det i hvert fald sidste år, da min datter afsluttede 9. kl. Den slags begivenheder viser virkelig, hvor hurtigt tiden egentlig går ;-).

  SvarSlet
 3. Det lyder helt bestemt som en dejlig aften I havde. Vi har så translokation i dag, er spændt.

  Knus og kram til dig
  og familien. Hils ældste :)

  SvarSlet
 4. Madame - Jo tak han nyder den. Han har vist ikke forladt sit værelse i dag,lige ud over da han skulle finde føde ;)

  Det var en meget glad og overstadig klasse vi sagde farvel til.
  ___

  Bente - Jo den var lidt underlig, men jeg tror at det hjælper når man har en 2½ årig med, for så virker det egentlig rigtigt nok. Men når han om en 12-13 år siger farvel til folkeskolen, så får jeg helt sikkert følelsen at det kan da ikke være rigtigt!
  ___

  Fru E - Det var det også. Billederne der kørte i baggrunden, med dem fra de var små nuttede 6-årige og til de var smurt ind i barberskum sidste skoledag og den forandring var rigtig sjov. Billeder af ældste, da han var 6 årig og korthåret, over perioden med skulderlangt hår og frem til nu, hvor han er sådan midt imellem. sikken forandring...

  Rigtig god aften på skolen.
  Knus til jer alle :0)

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺