30.4.09

Nedsat

Det var ikke meningen, at jeg skulle have været i Fakta igår. Men jeg smuttede lige indenfor og der stod så 3 indkøbsvarer med tilbudsvarer. I den ene var der morgenmadssæt i porcelæn til børn og imellem dem et slt med dødningehoveder, som er Yngste's yndlingsmotiv for øjeblikket. 10 kr. Købt!

I en af de andre, var der disse porcelæns thermoskåle (750 ml) sat ned fra 79,- til 30,-. Jeg kunne ikke stå for den og købte to. Når vi har gæster, er vi for det meste mellem 12 og 20 personer og så er en sovseskål i hver ende af bordet et must.

Så er det bare jeg skal lære og lave sovs...

8 kommentarer:

  1. Må jeg være med, når du skal på sovsekursus?? Jeg kan nemlig (næsten) heller ikke ;-) .

    SvarSlet
  2. Bente - Det kan du tro du må ;0)

    SvarSlet
  3. Du må da lige have et sovsekursus så du kan få gang i dine skåle, men kan kan jo få meget i pulver :)
    God dag

    SvarSlet
  4. Det er rigtig smart med en sovseskål, der kan holde sovsen varm! Uhm, varm pebersovs til en stor bøf for eksempel :o)

    SvarSlet
  5. Jeg kan stortset ikke lave mad, men jeg kan lave sovs ja jeg kan! :-)

    SvarSlet
  6. Pernille - Her bruges rigtig meget pulver og færdig på bøtte, men jeg vil bare så gerne kunne servere en rigtig hjemmelavet sovs (brun, peber, svamp)som smager så fuglene synger.
    ___

    Madame - Ja en rigtig smangfuld pebersovs og en rigtig saftig rød bøf (mundvandet løber...).
    ___

    Lise - Ja, der er jeg lige omvendt. Jeg kan godt lave mad, men sovs er en stor katastrofe og Gemalen kan ikke hjælpe, for han er lige så dårlig som mig ;0)

    SvarSlet
  7. Ellers må du starte med det rene snyd.. Det gør jeg nemlig. Men sig det ikke til nogen.

    Den der hedder champignon fra Knorr, er rigtig god som base.

    Jeg sier de tørrede stykker fra, for dem kan børnene ikke lide. Samtidig med at smørret smelter, tilsætter jeg krydderier efter smag, som regel frisk presset hvidløg, gul thaikarry, spidskommen,frisk revet ingefær og chili, når så pulveret er hældt i lader jeg det lige brune lidt. Så i med mælken og lad det koge op.
    Smag til med salt og peber.


    INGEN kan vide at jeg ikke har fremtryllet den helt fra bunden.
    hihi

    Brug hvad du har lyst til, det er kun fantasien der sætter grænsen.


    God fornøjelse
    Henriette

    SvarSlet
  8. Henriette - Tak for tippet. Det må prøves!!
    Jeg har også et par i familien som ikke kan med champignon, så det ville jeg nok også gøre.

    Vi snyder tit med den brune sovs, som lan købes som pulver. Den er en del bedre end den vi selv prøver at kreere.

    God fredag aften
    Kari

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺