10.2.09

Måske snart en spillop

Min yngste bliver jo 3 år til august. Så bliver han børnehavebarn.
I hans institution har man inddelt børnene, så de små (0 til de fylder 3 år) er fordelt på 3 stuer og de 3 til 4 år er på en anden stue - Spillopperne - hvor de bliver introduceret til livet i den integrerede børnehave/fritidshjem.
Yngste er jo som sagt ved at nærme sig de 3 år og i dag skal vi over og tale med "de voksne" fra han stue. Vi skal finde ud af i fællesskab om han er klar til at blive en af de store. Det er nemlig allerede fra maj.

Han er en loppe, når han er sammen med os, men en stille fyr, når han er på egen hånd. Han skvadre løs her hjemme, men siger vist meget lidt der ovre. Det er de ting vi skal tale om. Det skal jo være en god ting at flytte over og ikke blive til et mareridt for ham.

Så her kl. 12.30 smutter vi i vuggestue.

3 kommentarer:

 1. Hvis bare i har et godt samarbejde omkring det, så skal i nok finde det helt rigtige tidspunkt til hans oprykning.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 2. Det er altid svært det der med, hvornår ens børn er klar til hvad. Håber I fik en god og konstruktiv snak i dag!

  SvarSlet
 3. Oline & Bente - Vi ser ham jo ikke i aktion i vuggestuen, så vi har kun kunne bedømme ud fra de få øjeblikke vi har sammen med ham der ovre. Men han er begyndt at lege med andre og er blevet meget mere bevidst om de ting han leger med. Så nu er han på vej til at blive spillop, enten til maj eller lige efter sommerferien.

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺