1.10.08

Ud og opleve fremtiden

Ældsre har været på uddannelsesdage, de sidste 3 dage. Det har været både godt og dårligt, ud fra hvad han har fortalt.

Mandag skulle han på Hotel & Restaurant skolen i København. Det var afdelingen i Niels Hemmingsensgade og derefter en tur på Hotel Radisson ved Hovedbanegården.

Dem der havde arrangeret dagen, havde kalkuleret med at de fleste ville være tjenere eller receptionister, så derfor Niels Hemmingsensgade. De havde en tjener og en receptionist til at fortælle om de områder. Desværre viste det sig, at de fleste ville være kokke, så tjeneren, som også var kokkeuddannet måtte fortælle. På hotellet så de et par suiter. Det var fra den lille cigarkassestørrelse til en af de store og den som var indrettet med Arne Jacobsens møbler (gammel og slidt, syntes Ældste, den så ud).

Tirsdag skulle han til Lego i Billund. Mødetid på stationen kl. 7.00, hvor en turistbus ville samle ham op. Den skulle samle op fra Helsingør til Kokkedal. Vi var på stationen 10 i 7 og da den var blevet 10 over 7 og bussen stadig ikke var kommet, ringede vi til vejlederen. Det viste sig at busselskabet havde glemt dem. Først kl. 8.20 blev han samlet op. Istedet for at være hjemme kl. 17.30 blev den 19.30.

Men opholdet hos Lego var en succes. Han kom hjem og fortalte og fortalte. Han havde også lego med hjem. En Bionical og en transformer lignende fly/bil. Rigtig god dag :0)

Idag onsdag hed det så DTU. Idag har han så ikke fortalt så meget. Kun noget med en mand der stod og snakkede og snakkede og en anden mand som fortalte om robotter.

Nu er det så den virkelige skoleverden han skal slås med frem til eksamen til maj næste år.

2 kommentarer:

  1. Hvad var det som gjorde Lego interessant? Vil han stadig være kok eller har han fundet en anden uddannelse?

    SvarSlet
  2. Ja han vil stadig være kok, men jeg tror de appelerede til legebarnet i ham. Det er der jo stadig, men i den alder viser man det helst ikke.

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺