10.2.08

Vennehjælp

Igår ringede en af vores venner og spurgte, om jeg kunne hjælpe hans, lige nu meget irreterede kone med lidt symaskinehjælp. Deres var gået i udu og der skulle lige syes nogle puder færdigt til deres 6-årige datter's nye værelse.
Det kunne jeg godt og her kl. 10.30 kom hun så forbi, med puderne, sengetæppe og datteren.

Nu er det sådan, at vi har to symaskiner her hjemme. De bruges desværre bare ikke så tit, faktisk sjældent. Så sjældent, at jeg havde glemt, at min gode Singer var ude af drift og det derfor kun var Aldi's 400 kr's maskine der kan sy. Når den vil!! - altså.
Idag ville den så helst kun meget lidt! Den kunne ikke li' stoffets tykkelse og den protesterede meget. Jeg syede og sprættede op og syede og sprættede op. Tog undertråden ud og undersøgte hvad der kunne undersøges. Justerede og prøvede og justerede og - PLING - så var den der lige pludselig. Efter en kamp på 2 timer syede vi de to puder og sengetæppet på en enkelt time med masser af snak og te.

Nu maskinen er fremme, mon jeg så ikke skulle begynde på gardinerne til ungernes værelser og puderne til frøkenens seng? Kunne være en ide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺