11.2.08

Uh, jeg bliver så arrig...... Del 2

Åh, pyh ha' da.

Har lige læst på TTV, at drengen med forbrændingerne løj. Ikke at han ikke var blevet forbrændt, men at han selv var skyld i det. Han havde leget med ild sammen med to kammerater.
Selvom det er forfærdeligt, at han er blevet forbrændt (selvom han selv er skyld i det!!), så er det ikke længere vold af den hårde skuffe. Forældre i Kokkedal kan ånde lettet op.

8 kommentarer:

 1. Håber dælme at der er nogle der griber ind her. Hvis en dreng på 11 år kan opfinde sådanne løgne må der være noget galt.

  1) Hvorfor er han så angst for forældrenes reaktion? Er det hjemmet man skal kigge på?

  eller

  2) hvis han kan lyve af så grov karakter, så kan mange mennesker komme i klemme pga. ham. Ergo må det være ham der helt galt på den.

  Sørgelig historie er det uden tvivl.

  SvarSlet
 2. Ja, og det er jo på højde med de piger der opfinder voldtægt, fordi de enten har været sammen med en anden fyr eller kommer for sent hjem.
  Men leg med ild er jo nok noget vi alle lærer vores børn, at de ikke skal.
  Så uanset hvad grunden er, så er det en grov spøg af en afledningsmanøvre

  SvarSlet
 3. Jeg havde nu også gjort opmærksom på det, ovre i del 1..

  Det er helt forfærdeligt som de ter sig, både børn og de ældre også. Se nu bare den palaver på Nørrebro. Så er det igen, vi er så hamrende pædagoiske og jeg ved ikke hvad. Efter min mening, skal der slås hårdt ned på det, og ikke så meget sødsuppe der!! Der er flere beboere , der nu flytter fra Nørrebro. De har fået nok - det kan jeg dælme godt forstå!

  SvarSlet
 4. Deborah: Når vi er så pædagogiske så sker der bare intet. Gemalen sagde, da han så det i Tv her til morgen, at de burde bures inde eller smides ud, men problemet er, at siger eller gør vi noget som er rettet mod de f.eks. utilpassede på Nørrebro er vi straks racister. Jeg forstår godt beboerne på Nørrebro. Synd, for Nørrebro kunne være en spændende bydel, med alt den forskellighed som alle de folkeslag kan frembringe.

  SvarSlet
 5. Stakkels dreng. Ikke nok med at han har 2. gradsforbrændinger - han har oven i købet følt sig presset til at lyve...

  Og med hensyn til balladen på Nørrebro (der muligvis har spredt sig til Vesterbro): ifølge aviserne handler det om hashmarkeder og penge - det er set før, men det gør det ikke mindre smagløst. Hvorfor f..... skal en hel bydel blandes ind i det?

  Jeg tror løsningen skal findes i en bekæmpelse af hashsalget, der nu er spredt over hele byen, i stedet for som tidligere at være koncentreret omkring Christiania.

  SvarSlet
 6. Måske er det bedste vi kan gøre at lære vores unger at det er ok at dumme sig, og at det er mere end ok at bede om hjælp - ikke mindst hvis man har dummet sig.
  Sindet er en sær én - selv hos børn.
  I øvrigt hej igen - jeg synes ellers din birkeskov på wordpress var så beroligende - kan den ikke komme med herover?

  SvarSlet
 7. Skrækkeligt.
  Tænker nok; Hvad er det der gør at han føler han må lyve, hvad er han bange for! Det synes jeg er en kedelig tanke, og meget synd for drengen. Håber han og andre har lært lidt af det.

  SvarSlet
 8. Sussie: Hvad der gik gennem hans hoved ved vi jo ikke, men når først løgnen er ude er det jo rigtig vært at indrømme det.

  Jeg er hverken for eller imod hash. Var i vores unge dage i B.S. tæt på det. Nogle af dem jeg indimellem gik sammen med røg, men jeg blev ikke fristet og gik når det begyndte.
  Men det ser ud til at det både omhandler hash, kedsomhed og de der tegninger, men som du skriver - hvorfor skal en hel bydel blandes ind i det? og nu er det vist mere end en enkelt bydel. DK er berørt.

  Hej igen Teenagemor :o)
  Vi er nok mange gange for opfarende når poderne har gjort noget forkert, men det ligger nok i vores bevisthed, at vi gerne vil have de der eksemplariske unger udaftil og de laver jo ikke noget galt.

  Ja det var en hyggelig birkeskov, men desværre har jeg slettet billedet fra arkivet og jeg kan ikke huske hvor jeg fandt det, så jeg må nok se om jeg kan finde noget andet beroligende.

  Johanne: Som jeg skrev til Sussie, så ved vi ikke hvad der gik gennem hans hoved, men jeg tror, at han og mange andre har lært noget. Jeg har jo Emma, som er jævnalderende og det har da fået mig til at tænke lidt, på det med sandhed og løgne og vores reaktion på det. For vi forældre påvirker dem jo til at reagere som de gør.

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺