24.2.08

Idag er det skuddag...

...men det er også Lillemands ½-års fødselsdag og denne gang er han så blevet 1½ år. 1½ år? Allerede? Ja den er god nok. 24. august 2006 til 24. februar 2008. Vi fejrer ikke ½ år fødselsdage og derfor var dette en helt almindelig søndag.

Idag var det så mig og Frøkenen der skulle ud af huset. Der var grupperådsmøde (generalforsamling) i vores spejdergruppe og det blev denne gang ikke holdt i hytten, men på Nyruphus naturcenter i Helsingør.
Inden den voksne del (mødet) skulle holdes, var vi på stjerneløb i skoven. Efter løbet var der pølser og brød til alle (og vi var ikke mange!!). Det er ikke mange forældre der var mødt op og de forældre der var der, var enten ledere i en af grenene eller med i bestyrelsen. Under mødet blev børnene underholdt i skoven.

Hjemme igen omkring kl. 17, skulle der ældtes dej til brød. Vi fik suppe i aften, Mexikansk majssuppe. Vi elsker suppe her hjemme. Lillemand har fået suppe nogle gange nu og de sidste to supper vi har lavet, har han spist med glæde.

Og så skuddagen idag. Denne dag har ikke nogen speciel plads i vores hjem, men på fredag d. 29. er det 4 år siden vi blev forlovet. Egentlig er det jo 16 år siden, men kun 4 gang vi kan fejre den :)

1 kommentar:

  1. ½ Tillykke med lillemanden. Som tiden dog flyver. Det er jo på vores børn vi kan se, at tiden gå ;o)

    Ha' en god uge.

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺