15.2.16

Vinterferie

Uge 7 er jo vinterferie en del steder og det gælder også hos os.
Uge 7 er så en uge jeg meget sjældent har kunne holde ferie i, men i år er det anderledes.
Og det har je benyttet mig af.

Fredag efter arbejde tog vi, Gemalen, Yngste, Frøkenen og jeg, til Sydhavsøerne hvor vores meget gode venner har sommerhus.

Lørdag morgen vågnede jeg til sol over hustaget. En hel del bedre end f.eks. Hvidovre, hvor jeg så der var kommet sne!


Solen var dog ikke bestandig, for mens vi spiste morgenmad, blev det mere og mere tåbet...


Det var ikke udevejr den lørdag, men søndag var det en del bedre. Vi gik en dejlig lang tur langs Sildestrup strand og blev blæst godt igennem. Bølger var der nok af og med god fart, som det kan ses på billedet nedenfor.


Vi mødte ikke mange mennesker eller hunde (som der bliver luftet mange af på den strand). Til gengæld mødte vi mange små fugle. Små meget hurtigløbende  vingede væsner, som vi lige måtte slå op. Det var strandløbere og da de var så hurtige og jeg var lettere stivfrossen, var det umuligt at få et billed af dem.


Vejret i dag har heller ikke været til noget som helst. Der har været sol og regn og kulde og rigtig indevejr. Og det har vi så benyttet os af. De tre andre har spillet Uno i en evighed og jeg har malet i mig Hemmelige have malerbog. Lige en god syssel på en kold dag.

Her til aften smuttede vi til Nykøbing F. og indtog aftensmaden der. Vi havde fået at vide at vi skulle prøve Mundo, for de har godt pizzaer, lækre burgers og andre dejlige ting på menuen. Og det var så helt rigtigt!Jeg fik en græsk burger med både feta og tzaziki i. Gemalen fik en Colorado burger som også havde en masse lækkerier i, mens Yngste tog en pizza, med masser af ost, bacon og peperoni og Frøkenen snuppede de meget møre spareribs. Vi gik stopmætte fra bordet og vi vil helt sikkert spise der igen, næste gang vi er et smut her nede sydpå.

Nu slår vi mave i sommerhuet og når vi i morgen står op, er det køre-hjem tid igen. Gemalen og Frøkenen skal på job i hallen i morgen, når favorit ishockey holdet spiller hjemmekamp. Og det kan de jo ikke gå glip af ;0)

2 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med et par gode slapper dage sammen med familien.
  Nyd resten af vinterferien. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Inge :0)
   Vi nyder de sidste dage :0)

   Slet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺