17.4.14

Skærtorsdag

Og en rigtig dejlig påske til jer alle.


Her har vi hygget med påskefrokost alle 5.
4 små retter og en dessert.
Sild, æg med rejer, røget ørred, skinkemousse og  Atronmas, som jeg kaldte det, da jeg var barn. Oversat: Citronfromage


Jeg legede med husblas i går og jeg var spændt på resultatet, for det kan jo blive en underlig omgang, hvis det det husblas begynder at trævle.
Men begge retter blev som jeg havde håbet. Både citronfromagen og skinkemoussen (fadet med bacon og tomater på). Skinkemoussen var da OK, men jeg regner ikke med en gentagelse af den...

4 kommentarer:

  1. ønsker dig en dejlig påske og jeg skal lave det helt store påskemadbor på søndag til 20 personer .. jeg er allerede træt :-) men altid hyggeligt med familie frokost

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Helle :0)
      20 personer, det er lige 4x mere end min. Det kræver (en lille smule mere) organisering og tilberedning. Der er forhåbentlig hjælp fra familien.
      Håber I får en dejlig søndag i familiens skød :0)

      Slet
  2. Nej altså. Her sidder jeg så og får lyst til citronfromage. Det har jeg ikke lavet i næsten 100 år. Jeg gad vide, hvad min unger ville mene om den sag.

    SvarSlet
    Svar
    1. I vores alder er citronfromage et minde om hyggelige stunder. Gemalen og jeg syntes det smagte godt. Desværre tror jeg ikke mine børn havde samme oplevelse. Ingen af dem kommenterede på det eller tog to gange. Yngste smagte kun lige på det og så havde han fået nok ;0D

      Slet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺