17.6.13

Godt gået min pige!

Så kan Frøkenen med god samvittighed holde sommerferie.
Sidste eksamen i dag, gav et 12-tal i historie og det havde hun ikke regnet med :0)Siden sit 10-tal i mundtlig dansk, er det blevet til to 7-taller, et i fysik og et i engelsk.
Nu venter vi så på de skriftlige, som hun ikke vil have at vide, før translokationen d. 26/6.
Tænk at hun kan vente så længe...

16 kommentarer:

 1. Ja det er godt gået, tillykke med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge!
   Ja det var rigtig godt gået, når hun nu ikke regnede med at få 12 til nogen eksamen :0)

   Slet
 2. super godt gået :) hils hende og sig " super sejt :) tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle!
   Jeg siger det lige så snart hun er kommet hjem fra arbejde :0)

   Slet
 3. Stort tillykke til datteren, det var flot. ;-D

  SvarSlet
 4. 12!! Det er da supergodt gået. Flot gjort af hende.
  Man bliver bare så rævestolt som mor, selv om det er datterens helt egen fortjeneste, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja 12 og det er rigtig flot :0)
   Jeg er stolt for jeg ved hun har taget sig sammen i år.
   Og det er hendes far også. Han plejer ikke at vise det bare så tydeligt som i går ;0)

   Slet
 5. Tillykke, hvor er det flot klaret! Klem

  SvarSlet
 6. Stort tillykke til hende med det flotte 12 tal :) Kan sørme godt forstå du er stolt. knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette!
   Ja, nu tror jeg hun kommer godt videre på gymnasiet og det er vigtigt, når der skal knokles de næste 3 år :0)
   Knus

   Slet
 7. Tak for den spændende beretning. Hvor er det dog altså spændende at se ungdommen udfolde sig nu om stunder - på den måde de gør det i dag - selvom der måtte være sket mangt og meget, siden dengang vi andre var unge. Og det er da skønt med tocifrede karakter, men det er nu alligevel ikke, som da vi andre gik i skole, dengang. Det var jo kort efter Krigen, og vi sled altså i det på en helt anden måde, end de unge mennesker i dag, hvor det hele går op i pjank og fest og rejser til de varme lande. Det ødelægger menneskers personlighed at de bare får alt, hvad de peger på. et knækket ego vil sikkert gøre godt i længden. Nå, men det var et sidespring. Tak for spændende læsning.

  Kærlig hilsen Jens

  SvarSlet
 8. Velkommen forbi Jens Federline og tak for den lille historie :0)
  Der er forskel på nutiden og datiden. Og der er også stor forskel på børn nu om dage. De får meget mere end den gang, men heldigvis er der også forældre der er "hårde" ved deres børn og ikke føjer dem, men giver dem en lære for livet :0)
  Rigtig god fredag!

  SvarSlet
 9. Jamen, hvor er det dog rigtigt og godt skrevet - tingene bliver aldrig som dengang, det ved jeg godt. Vi voksede op i ydmyghed, på grund af den mangel på alt, vi havde levet med under Krigen. Det var svært at få brændsel med mere. Det fik os til at føle os Danske, og vi havde alle et stort ansvar for hverandre, og for at være flittige i skolen. Den slags ydmyghed ser man ikke længere blandt de unge mennesker. Om dette måtte være en god eller dårlig ting ved jeg da skam ej. Nej, vi skal nok være glade ved at tingene har udviklet sig som de har. For ti år siden var der ej noget, der hed computer, mobil-telefon har jeg aldrig fået. Ja, vi bliver alle ældre, og at betragte ungdommen kan være livsbekræftende. Det kan også være forfærdeligt, når de laver abekattestreger og går amok på en ubehagelig måde. Jeg hørte om nogle unge mænd, der var kommet op at toppes over et pigebarn til et tivoli et sted ved Tarm over i Jylland. Den ene havde fået revet en lillefinger halvt af og knust et øje. Jeg ved ej hvorfor det er, at visse elementer fra den helt unge aldersgruppe slet ikke kan finde ud af det der med takt og tone. Nå, men det var en helt anden historie. I må have en skøn fredag.

  Kærlig hilsen Jens

  SvarSlet
 10. Jeg tror det både er godt og skidt, at der ikke er den ydmyghed mere. Godt, fordi man ikke kommer langt i liver mere, hvis man ikke er frembrusende og stortænkende, men skidt fordi man glemmer at tænke på andre og hinanden og samfundet bliver mere overfladisk og koldt.
  Men med alt den nye teknologi er vi også kommet til at skabe et overvågningssamfund, for vi kan altid komme i kontakt med hinanden og også finde ud af hvor vi befinder os i forhold til andre. Da jeg var barn fortalte jeg min mor hvor jeg var og hvis jeg var på legepladsen, så måtte hun vente med beskeder til jeg var kommet hjem igen. Nu ringer vi bare til vores poder og nogle forældre her sørget for GPS i børnenes telefoner.
  Når du så skriver om overfald, så er det og dejlig betryggende at vi kan ringe til eller blive ringet om af vores børn, så vi ved om de er blevet indblandet i de mindre heldige episoder, som f.eks. i det tivoli du skrev om.
  Der har vist altid været sådanne elementer op gennem tiden, men de er bare belvet mere rå og desværre tror jeg ikke man kan gøre så meget ved det...
  Rigtig god mandag aften :0)

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺