8.12.11

Julefilm

Julefilm er der mange af og de variere meget i kvalitet.

Jeg må med skam indrømme, at jeg ikke har set ret mange gamle og hvis jeg har, så kan jeg ikke huske dem...
Men af dem fra 80'erne og opefter er jeg lidt mere velbevandret.

Fars fede juleferie
Som jeg vist fik frem for et par indlæg siden, så er jeg 110% til denne film med Chevy Chase og Beverly D'Angelo. Uh jeg elsker den film.

Home alone
Men det er heller ikke rigtig jul, hvis vi ikke har set 'Alene hjemme' og 'Alene hjemme - glemt i New York'. Men i den serie stopper det så også for mig. 'Alene hjemme 3' er ikke mig, ny familie og hovedperson og så står jeg af!

Tror du på julemanden
Så er der 'Tror du på julemanden' med Tim Allen. Den er også på DVD hylden her hjemme. Det er 2. film ikke, men det skal den nok komme, for den er også helt fin. For leden dag, opdagede jeg at der faktisk findes en 3. Sjovt nok var den næste lige så god som 2. Omhandler den kommercielle del af julen på en humoristisk måde.

Bad Santa
For nogle år siden stødte jeg på filmen 'Bad Santa' med Billy Bob Thornton. Så røg juleglæden en lille smule. Den var meget lidt julet, altså udover en stang stiv og meget liderlig julemand i stormagasiner...

Så vil jeg hellere se 'Love Actually'. Sød julefilm med mange fantastiske skuespillere, eller 'Family Stone' med Diane Keaton også en smuk film.

Og så er der den anden film, jeg skrev om for leden dag, 'Deck the halls'. Morsom, men ikke på højde med  førstnævnte film i dette indlæg. Men er man til overdimisionel julepyntning med lyd, så er det denne film man skal sætte på.


Af de skæve er er 'Grinchen - julen er stjålet'. Jim Carrey endnu en gang grøn i hovedet (og nok ikke af misundelse ;).
Eller 'Muppets juleeventyr', som en kollega nævnte for leden dag.
Eller 'Scrooged' den gamle film med Bill Murray.

Og jeg kunne helt sikkert blive ved og ved og ....

Nu skulle der være belæg for et par hyggelige adventssøndage med film for hele familien ;0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺