9.9.11

Risbøf

Jeg vil lige dele denne opskrift med jer.
Den er simpel og hurtig. Alt ned i gryden, op og koge, simre i 20 min og wupti, så er der mad.

Opskriften stammer fra et gammel Hjemmet. Opskriften har nok en 20 år på bagen. Det var dengang de havde en lille rubrik på madsiden som kunne hedde enten Den nemme eller Ugens lækkeri. Denne var Ugens nemme.

Risbøf


½ kg hakket oksekød smuldres ned i en gryde med 2 dl rå ris, 1 grofthakket løg, et par porre i skiver, 1 ds. hakkede/flåede tomater, 2½ dl bouillon. Drys med salt og peber og lad det simre i 20 min. Smag til og drys med grønt på toppen.

Indrømmet! Det er ikke en særlig fotogen ret...


Jeg tilsatte, i dag, et fed knust hvidløg og lidt provendekrydderi og vi fik brød til.
Jeg havde også lige ristet nogle champignon, der trængte til at komme ud af køleskabet.

5 kommentarer:

  1. 20 min det er lige mig..
    Jeg er sikker på det smager dejligt, men du har ret det er ikke udseende der gør det.

    SvarSlet
  2. Mette Lykke - Det er så enkelt. Det kan smages til med hvad man kan li'. Provencekrydderiet smagte godt i.
    Og nej, det er ikke udseendet der tæller, med mindre man har en Michelinstjerne, og det har jeg ikke ;0)

    SvarSlet
  3. Nope, ikke særlig fotogen ret ;))). Knus og god weekend til dig og dine

    SvarSlet
  4. Jeg er er heller ikke fotogen - men jeg er ok alligevel ;-)

    SvarSlet
  5. Fru E - :0)
    Knus og god weekend til jer alle 4
    ___

    gittesp - Nemlig! ;0)

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺