16.9.11

Køleskabets glæder

= rester fra ugens løb.

I denne måned er pengene små og jeg prøver at lave noget ud af både hvad fryser og basishylderne indeholder og rester fra de forrige dage.
I denne uge er der en rest pasta, knap 500 g kogte kartofler og noget medisterpølse. Det skulle blive til et eller andet "tapas" agtigt.

* Pastaen, sammen med lidt skinke i strimler, reven ost og tomatpure (noget der var i køleren), blev til små brødpakker med fyld.



* Halvdelen af kartoflerne sammen med 2 ds. tun blev til tunfrikadeller, som vi spiste blandet med grønt og pakket ind i salatblade.



* De sidste kartofler blev til kartoffel-porre-spinatsuppe med drys af lidt bacon og medisterpølsen skåret i små stykker og stegt lidt hårdt.



Overskudsdejen fra brødpakkerne blev til et flute til suppen.

8 kommentarer:

  1. Kære Kari
    Du må gerne komme her og lave restemad. For det ser da bare for lækkert ud...:o)
    Velbekomme / RikkeBo

    SvarSlet
  2. Rester er bare noget af det bedste der findes og hold da helt op som du kan trylle.

    SvarSlet
  3. Det ser godt ud - det er nu en stor tilfredsstillelse at kunne få noget godt ud af meget lidt :-)

    SvarSlet
  4. RikkeBo - Tak Rikke.
    Når der er tid og overskud, så er det sjovt at eksperimentere :0)
    Rigtig god weekend
    Kari
    ___

    Marina - Tak, det er også sjovt, selvom det tog lidt tid :0)
    ___

    Ditte - Tak, det var sjovt at finde på og blive mæt, uden at skulle ud og købe ind :0)

    SvarSlet
  5. Ej - hvor der du reste-kreativ. Herligt!
    God søndag

    SvarSlet
  6. Lækker måde at bruge maden på!
    Vi sparer også - og laver mad derefter så jeg er glad for inspiration!

    SvarSlet
  7. Kongmorsverden - Det var det og så er en gang tapas eller buffet altid hyggelig.
    Det gælder om at tænke sjovt eller anderledes :0)

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺