7.9.10

Lidt husmoderlig ;)

Sikken et arbejde det er at lave æblegrød af nedfaldsæbler!

Men jeg have i lørdags samlet æbler op og i dag skulle jeg bruge æblegrød til en kage, jeg skal have med på job i morgen, så det var bare at komme igang.

Mange æbler og kogetid senere, havde jeg næsten 2 kg. let syrligt grød af de nedfaldne æbler og kagen er også bagt, så jeg kan nu med god samvittighed holde fri for i dag :0)

7 kommentarer:

 1. Jeg kan også anbefale at lave æblemarmelade! Fik det for første gang i Spanien (De Kanariske Øer) og prøvede selv at lave det. Uhm!

  Ja, nu kan du vist godt holde fyraften ;-) Nyd den.

  SvarSlet
 2. Megan - Det har jeg også smagt, for rigtig mange år siden og ja det var godt. Der er nok snart en spand fuld mere af de nedfaldne (blæsten gør sit) og så skulle jeg måske prøve det.
  Tak for ideen :0)

  SvarSlet
 3. UHHHMMMM :-))

  Hvordan laver man en kage med mos i ???


  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 4. Jeg lavede ogsaa aeblemos i weekenden. Havde aldrig proevet det foer, men det er sgi da snydelet! Det kommer jeg til at goere igen. :)

  SvarSlet
 5. Henriette - Kagen smager udmærket, den har æblemos i, er nem at lave, lidt svampet som en brownie og er fedtfattig.
  Jeg smider opskriften senere i dag :0)
  ___

  Tina - Ja det er egentlig lige til at koge æblegrød, men af nedfaldsæbler, er der en del mere arbejde i det (syntes jeg). Jeg fik godt og vel 2 kg, så nu er resten i fryseren til en gang, hvor vi får lyst til noget med æblegrød :0)

  SvarSlet
 6. Kæresten pipper for tiden om den gode gammeldags æblekage med flødeskum og sprød rasp. Det kunne de også bruges til ;)


  Knus

  SvarSlet
 7. Henriette - Det er da også en rigtig dejlig gammel dessert. Her i huset er det det Frøkenen,Yngste og jeg deler, når vi skal hygge alene :0)

  SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺