30.1.10

Sesamkylling

Der er da ikke noget bedre end at hente en gammel kogebog (altså sådan en man ikke har haft i hænderne i mange år) sidde lidt og bladre og så falde over en opskrift, der bare er så meget fortid hjemme hos mor og far i start 80'erne.



I aften skal vi have sesamkylling med bagekartofler.



Simpelt simpel simpelt.
Parter kyllingen, læg den i et fad og pensl den med olie blandet med grillkrydderi (jeg brugte Allaround krydderi ). Drys med sesamfrø og steg i ovnen ved 200 grader i ca 45-50 min.
Jeg bagte kartoflerne i 1 times tid og  rodfrugterne fik ca 30 min.
Creme fraiche dressing med persille og hvidløg som dyp/sovs og lidt kold smør til kartoflen.

Velbekomme!

4 kommentarer:

  1. Det lyder da bare dejlig og nemt, vi fik kyllingebryst med hasselbagt kartofler og salat.
    En god søndag til dig

    SvarSlet
  2. Det lyder da skønt !
    Jeg holder meget ar sesamfrø :-)

    SvarSlet
  3. Uhm, det lyder bare lækkert - det har jeg aldrig prøvet.
    Ha' en dejlig søndag, Kari ;-)

    SvarSlet
  4. Kom så igang - Kylling er dejlig nemt og kyllingbryst med hasselbagte kartofler lyder også rigtig lækkert!
    ____

    Losarians mor - Det smagte dejligt.
    Sesamfrø har sådan en dejlig nøddeagtig smag når de er blevet ristet/varmet.
    ___

    Madame - Det smager skønt. Sesamfrøene giver en god smag til kyllingen.
    Rigtig god aften, Madame!

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺