26.5.09

Ukrudt


Jeg blev lige inspireret i går, til vores makromøde. En leder, fra en anden gruppe, fortalte om et møde, hvor de havde lavet mad med ukrudt.
Vi var lige nysgerrige og spurgte til ideen bag og fik stikordet "Skovmad".
I dag blev der så søgt på skovmad og wupti kom denne siden frem.
Ud i haven og hente skvalderkål og ind og lave en ½ portion skvalderkålspesto.
Det smagte godt. Der er ikke den store smag i kålen, men selv Ældste spiste godt ;)

5 kommentarer:

  1. En kæmpe god ide, for mange har jo skvalderkål i overflod. Det må smages er jeg sikker på.

    Knus
    Henriette

    SvarSlet
  2. Man skal bare huske at lave den tidligt på sæsonen - for skvalderkålen har en meget bitter smag om en måned eller mere.

    SvarSlet
  3. Henriette - Vi er vel bare forvent med at sådan noget ikke kan spises. Men jeg må da prøve nogle af de andre opskrifter. Om ikke andet så til næste år. Der har vi sikkert også et væld af ukrudt ;)

    Knus
    Kari
    ___

    Lise - Jeg gik også uden om de store blade. Det anede mig nemlig, at det ikke var de bedste at tage. Jeg plukkede de nye skud ved jorden (og dem har vi mange af ;)

    SvarSlet
  4. Wee, det er lige vand på min mølle :-)

    Du kan også hakke en masse skvalderkål og komme dem i en alm frikadellefars.

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  5. Klidmoster - Igår grovhakkede jeg skvalderkål og puttede i de pandebrød mikroerne skulle have til deres foliebakkemad. Det vsr ikke meget jeg puttede i og de kunne nu heller ikke rigtig smages, men ungerne spiste med velbehag :0)

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺