22.2.09

Træthed - søvn - udhvilet

Der er lige gået et par dage siden jeg skrev sidste (altså lige ud over det forrige indlæg).

Fredag efter Vuggestuen blev der købt ind og lidt oprydning og rengøring skulle overståes indenmin mor kom. Aftenen blev brugt på at få forarrangeret min mors 70 års fødselsdag i maj. Der er nogle ting der skal tages hensyn til. Efter at familien var gået i seng. blev min mor og jeg oppe for at snakke. Den blev næsten 02 inden vi gik i seng (ca 5½ time senere var August på færde og jeg oppe igen :0)

Igår lørdag var min mor her til omkring frokost, hvor vi kørte hende hjem.
Da vi igen var arriveret her faldt jeg i en dyb søvn og vågned lige op til aftensmaden. Efter noget tv kigning og endnu en gang lukke øjnene, fik jeg lusket mig i seng og som sødeligt til kl. 7 her til morgen. Nu er jeg så dejlig udhvilet og kan nok snart få lavet en "Dette laver jeg og dette skal vi se på!" til imorgen mandag, når jeg skal fortælle min nye leder om mit job.

3 kommentarer:

  1. Det lyder dejligt, at I er ved at planlægge din mors 70-års fødselsdag! Og rigtig god fornøjelse med planlægningen af det, du skal fremlægge for din nye leder i morgen :o)

    SvarSlet
  2. Madame - Det med arbejdet var nu mere kringlet end jeg lige havde tænkt, af et meget simpelt arbejdsområde ;0)

    Mht festen, har vi et meget sygt medlem i familien, som vi vil og skal tage hensyn til og så er det rart at vi er to til at arrangere.

    SvarSlet

Jeg bliver glad for en lille kommentar i ny og næ, så har du noget på ærmet, skriv og jeg vil læse ☺