20.4.08

Minibrød

Så er der 41 stk. minibrød i fryseren til farvel-suppen til konfirmationen.
De er koldhævede og kan spises både som morgenbrød og senere på dagen.
De er nemme at lave og smager godt.

Til en portion Minibrød på ca. 12 stk. skal der bruges:

30 g gær
5 dl lunken vand
1 tsk salt
2 tsk honning
200 g durumhvedemel
ca 550 g hvedemel

Udrør gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, honning og durumhvedemelet.
Ælt hvedemelet i og ælt dejen godt igennem. Dæk skålen med plastfilm og stil den i køleskabet natten over (jeg bruger tit bilen som køleskab på denne årstid).
Form dejen til små brød (ca 100 g stykket) og sæt dem på bagepladen med bagepapir. Stil pladen lunt, mens ovnen varmer op til 220 grader.
Rids brødene med en skarp kniv og bag dem i ca 20 min. Lad dem køle af på en rist.

2 kommentarer:

  1. Haps morgenmad til weekenden :-)

    SvarSlet
  2. Anonym - Det er de også gode til :0)
    Og velkommen forbi :0)

    SvarSlet

Her kan du skrive, hvis du syntes du har noget du gerne vil fortælle.
Og så bliver jeg glad for en lille kommentar i ny og næ ☺